Entrevista a Emilia Diaz-Asensió nova delegada zona costera de Sant Llorenç des Cardassar amb motiu de les Festes de sa Coma 2023

Emília, abans de parlar de festes, ens pots explicar si van ser difícils les negociacions per a un pacte de govern amb el Partit Popular, i els Independents de Son Carrió?
– Tant Miguel Domínguez com jo ho vam tenir relativament fàcil en tema negociacions. Sempre vam estar assessorats pel partit, amb Nicolás Bordal al capdavant, com a president del mateix, aquest tema es va endur d’una manera cordial i sense cap mena d’impediment pel que fa als punts que eren prioritaris. Des que es van posar en contacte amb nosaltres per pactar vam tenir clar quines eren les nostres prioritats, som un grup sense pretensions més enllà de la de treballar pel municipi i fer-ho a l’àmbit que millor coneixem, que és la zona costanera.

– I quant al tema de competències?

Miguel porta tot el tema de Brigada i Manteniment d’edificis, Medi rural i Cementiris, mentre que jo assumeixo el paper de Delegada de Zona Costera, Policia i Protecció Civil, si bé també estarem pendents i treballant en tot allò referent a col·legis, festes, seguiment de contractes, sanitat… sempre en coordinació amb els regidors de referència de cadascuna de les diferents àrees. A la zona s’ha generat una unió i ganes de treballar pel municipi amb un nom propi que ens identifica com a nucli.

– Com ha estat el començament de legislatura?
Doncs ens estem posant al dia amb el funcionament intern de policia, que ara incorpora efectius i del cos de protecció civil, a més d’assumir els treballs de brigada que estaven iniciats. L’aparcament de s´Illot s’està ultimant el més ràpid possible, revisant plecs de serveis bàsics amb altres regidors que afecten la zona i marcant prioritats en els projectes a realitzar.

– Arriben les Festes de sa Coma, com seran aquest any?
Les festes, com l’any anterior, s’han organitzat amb totes les ganes i la il·lusió del món. Són Les nostres festes i ja tenim esdeveniments consolidats que hem de mantenir i potenciar, altres que arrenquen a poc a poc, però la participació quant a organització cada vegada és més gran i la implicació també. Ara toca que tothom en vingui a gaudir.

– Quines novetats hi ha aquest any?
Aquest any celebrarem la Primera Nit de l’Art al Carrer. Es tracta d’una exposició d’artistes amateurs, molts locals, que tindran un espai per poder mostrar la seva obra. La durem a terme a la plaça de Baladres i estarà amenitzada posteriorment amb un concert de la nostra estimada Banda Municipal de Música. Esperem que tingueu molta acceptació i puguem fer moltes més Nits de l’Art.

– Hi ha programats més esdeveniments que en anys anteriors?
Sí, hem augmentat el nombre d’esdeveniments esportius per a totes les edats i la segona “Trobada de Ball en línia” perquè els nostres majors gaudeixin en gran. Continuem apostant per artistes locals per a les revetles i per clàssics de sempre. En nom meu i al de tot l’equip de govern, esteu convidats a gaudir d’aquests dies de festa i diversió amb nosaltres, sa Coma us rebrà amb els braços oberts.

– Gràcies Emilia per informar-nos i convidar-nos Bones Festes !!!


Emilia amb el seu company de partit Miguel Dominguez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.