Celebrada tradicional paella de Festes de l’Associació de Veïnats de sa Coma

Un any més, l’Associació de Veïnats de sa Coma a organitzat avui migdia la tradicional paella de Festes, que ha reunit entre socis i convidats a 102 persones. El dinar hi han assistit el nou batle Jaume Soler, acompanyat dels regidors de sa Coma Emília Díaz-Asensió i Miguel Domínguez.
A més de la tradicional paella han organitzat jocs pels infants i animació musical per a petits i grans. El president de l’Associació Antoni Barragan, ens a informat que la junta directiva estaven molt satisfets de l’èxit del dinar, i del bon estar que ha fet al pinar on cada any celebren la tradicional paella. Enguany, a més de la paella han servit ensaïmada, plàtans, cafè i licors.
L’Ajuntament de Sant Llorenç, a col·laborat amb la música del DJ Lozano, i un castell inflable. Enguany la gent s’ha animat a ballar ball modern i fins i tot ball de bot.
Els regidors i el batle han estat molt ben rebuts per a tots els assistents i molts han aprofitat fer fer-ser fotos de record amb ells.
La festa ha acabat passades les 17h amb un bingo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.