L’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer va donar inici a les Festes de sa Coma 2023 amb un dinar pels socis

Del 15 al 23 de juliol, sa Coma celebrà les festes. Seguint la tradició l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer, que presideix Santiago Sevillano, celebrà el tradicional dinar de festes pels socis ahir dissabte el qual va donar inici a les 14:00h i va estar molt animat.
Enguany serviren freixura i porcella, acompanyada de bons vins, palos, gelat i licors. L’Ajuntament va aportar el dolç. La Junta directiva vol agraïr també a Carrefour com a comerç de proximidat, la seva aportació, ja que va regalar l’aigua, vi, i gaseosa a l’associació.
Al dinar hi van ser presents el nou balte Jaume Soler, els regidors de sa Coma, Emilia Díaz-Asensio, Miguel Domínguez, el regidor de Turisme Joan Mestre, i la regidora de la Tercera Edat, Catalina Ferrer. La regidora de sa Coma va aprofitar per agraïr a l’associació el treball que fan a favor dels socis, i el batle els va felicitar les Festes i va dir que estaven a la disposició de la gent gran i que el igual que la regidora agraïa a la directiva el seu treball, i als socis i sòcies els desitjava unes Bones Festes de sa Coma.
Acabat el dinar, uns quants components de la Coral s’animaren a cantar unes cançons i finalment tots els socis entonaren el “Què Molts d’Anys”. La festa va continuar amb mitja horeta de ball en línia.
La segona activitat del primer dia de festes va ser a les 22.00 h. a la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres, cinema a la platja amb la projecció de la pel·lícula “La ciudad perdida”.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.