Bon concert de la Banda de Música de Sant Llorenç i fotos Festes sa Coma dimecres 19 de juliol 2023

Per primera vegada dins el programa de les Festes de sa Coma, hi va haver l’activitat de Coastering per joves a partir de 12 anys. La majoria de les participants van ser al·lotes i uns quants joves que no dubtaren en seguir els monitors i gaudiren de l’escalada.
El mercat de sa Coma també es va incloure dins el programa, i els bars de sa Coma serviren diferents tapes, l’horabaixa l’animació musical va anar a càrrec de la xaranga Els Valencians.
La mostra d’Art al carrer va comptar amb l’exposició de diferents artistes de sa Coma i Sant Llorenç i l’amenització musical del duo de corda Yehu.
A les 22.00 h a l’avinguda dels Baladres estava previst l’inici del concert de la Banda de Música de Sant Llorenç, el director Miquel Àngel Llull,va retrasar l’inci del concert deu minuts, ja que hi havia un bar a 50 metres de la plaça amb la música a tope. Per sort la regidora de Emilia Díaz Asensió, va avisar als responsables del bar i aturaren la música.
El concert a més de gent de sa Coma, i van assistir els incondicionals seguidors de la banda. També hi va ser present l’ex batle Pep Jaume, amb la seva família grans seguidors de la banda llorencina. No hi va faltar tampoc el nou regidor de Turisme, Juan Mestre, ja que a la banda practicament i té mitja família.
Enhorabona a tots els components de la banda i el director pel bon concert de les Festes de sa Coma 2023.
Programa: Ateneo Musical, El padrino, Moon River, Amarcord, Indiana Jones, Piratas del Caribe, The Avengers, oterosi, Amapola i Dos danzas latinas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.