Celebrada la primera Nit Multicultural de les Festes de sa Coma 2023

Un any més nombroses persones assistiren a la Nit Multicultural de les Festes de sa Coma 2023, que es va celebrar el dijous 20 de juliol.
A les 20h arribà el nou batle Jaume Soler, i acompanyat de la Delegada de sa Coma , Emilia Díaz-Assensió, el regidor de sa Coma Miguel Domínguez, i del regidor de Turisme, Juan Mestre, van donar la benvinguda els gegants Jaume Belluguins, Angelina Trebolina, i Rosset Beió, que acompanyats per Sa Xerabanda, van fer el recorregut i inauguració la Nit Multicultural. Per a continuació fer la tradicional ballada als sons de Sa Xerabanda.
La tradicional nit de tapes de diversos països i cuines de món va ser un èxit.
Enguany també hi va haver una especial i molt bona demostració del balls mallorquins a càrrec del grup de ball de bot Va de Jota. Acabada la seva actuació hi va haver una ballada popular amb els grups Nirabé, i Esclafits i Castanyetes, on gent major, i joves demostraren que els nostres balls tenen el futur assegurat, hi ha que dir que molts dels balladors i balladores eren dels pobles veïnats, però enguany hi va haver al·lotes i joves comarins i comarines que s’animaren a ballar de valent.
Hi ha que felicitar per la seva tasca a la Policia Local i Protecció Civil que treballen per a la seguretat de les festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.