Fotos de la Revetlla de les Festes de sa Coma del dissabte 22 de juliol

El dissabte 22 de juliol les Festes de sa Coma 2023, hi va haver el matí pels més petits Jocs d’Aigua.
A partir de les 21.00h la Gran Revetlla de les Festes de sa Coma, amb l’actuació del Trio Aquarius, Tomeu Penya i Géminis, La Movida Band, DJ Sergi Alex, i DJ Simonet. El Trio Aquarius va començar animant la festa i convidant a la gent a ballar. A continuació el grup Géminis va obrir el concert amb una cançó per a seguidament donar pas a l’actuació d’en Tomeu Penya, els seguidors incondicionals ompliren la pista fins a les barreres. Quan havien animat el públic i estava en plena actuació la megafonia i llum van jugar una mala passada a Tomeu Penya, fallaren els generadors i és va apagar el llum, no una, sinó tres vegades.
Destacar d’aquest inconvenient que va ser una de les millors actuacions que ha fet en Tomeu Penya i Geminis a les Festes de Sa Coma. La tercera vegada de quedar a les fosques va ser la definitiva i seguidament actuaren sense problemes.
La Movida Band, DJ Sergi Alex, i DJ Simonet. Els més joves es divertiren fins a altes hores de la matinada.
Es va aprofitar l’assistència massiva de joves per donar informació als joves de la campanya “NosiguisAsa gaudeix de la festa” on s’entregà informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.