Concert de la Banda de Música de Felanitx de les Festes de Sant Jaume a Portocolom

La Banda de Música de Felanitx fa els seus darrers preparatius per al ja tradicional i especial Concert de les Festes de Sant Jaume, a Portocolom, que tendrà lloc el proper diumenge dia 30 a les 22h del vespre, a sa Bassa Nova, davant la Plaça des Corso, a l’aire lliure.
Com ve essent de costum en els darrers anys, la Banda no actuarà tota sola, sinó que tendrà el plaer de compartir escenari amb l’Agrupació Felanitxera Do Natural, un conjunt de folk contemporani basat en la música tradicional de la Mediterrània, amb catorze anys de recorregut per les festes populars.
De tots aquests anys de trajectòria, el grup va treure recentment l’any 2021 el seu disc “A Laudes”, que dóna nom al concert d’aquest diumenge, i és que Banda i Do Natural es fusionaran en una mescla de tradició i innovació d’estils que resultaran en una versió simfònica del treball de Do Natural, gràcies a les adaptacions que han fet els compositors Biel Oliver i Víctor Ferragut dels deu temes que conformen el disc.
Sens dubte serà un concert que no deixarà indiferents als oients, on la música fluirà a través de melodies fresques, espontànies i, valgui la redundància, naturals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.