L’Espectacle de Dansa Summer Soul Festival tancà les Festes de sa Coma 2023

El diumenge dia 23 de juliol, va tancar les festes l’espectacle FREE SOUL MUSIC AWARS, a càrrec de l’escola Free Soul Dance Center va ser un homenatge als CUARENTA MUSIC AWARD, l’entrega de premis anuals que fan els “Cuarenta Principales”.
Participaren alguns dels ballarins i ballarines de l’escola, no tots, (un centenar) ja que l’escola va acabar la temporada el 30 de juny amb aquest mateix espectacle al teatre d’Artà, però molts dels alumnes van voler seguir per a poder repetir aquest show que va ser impressionat. Participaren tant alumnes de formació com de competició i de les edats que van de tres anys fins al grup d’adults que no té límit d’edat. Presentaren modernes coreografies de dansa moderna, hip hop, contemporani, zumba, i break dance. En total participaren més d’un centenar d’alumnes, amb dotze professors ajudants són: Cristian Pérez, Alain Carrasco, Marta Almagro, Marina Díaz, Roser Nadal, Claudia Lausín, Cristina Pons, Isabel Duran, Nadine Pino, Lucía Guerrero, Marina Navarro, Marina Vives, i Mirian Valls, que juntament amb la directora i coreografa Núria Sánchez s’encarreguen de tots grups de més de dotze anys i dels grups de competició.
Cal agrair als voluntaris de Protecció Civil, a la Policia Local, i a la Guàrdia Civil, i a la Brigada, així com els funcionaris i les funcionaries municipals, el servei que han fet durant totes les Festes de sa Coma 2023, gràcies a la seva tasca, les festes van anar bé i no es produïren incidents a destacar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.