L’impost de successions és un impost injust i inhumà

Injust perquè penalitza a aquella gent que no es ven ca seva i que estima la terra. I ho fa de forma repetida, si una casa era dels teus repadrins, cada generació l’haurà pagat, sempre segons l’estimació de preu de mercat, que s’enfila tant com ells volen.

Inhumà perquè arriba en el pitjor moment de la vida de les persones, quan un ésser estimat ens abandona. Durant unes setmanes no t’atures d’arreglar papers i pagar, que si el funeral, que si el notari, que si l’impost de successions, etc. I tot amb la tristesa de que t’hagi deixat aquella persona.

En definitiva, aquest impost és un impost contra els illencs que fem comptes seguir vivint aquí i, si ells volen, que els nostres fills i néts també continuïn vivint a les Illes.

Ja sé que per a molta gent del meu entorn aquesta és una opinió contradictòria, però crec que fins que els nostres partits no se’n adonin de coses com aquesta, els hi costarà molt connectar amb un sector molt gran de la població illenca.

5 pensaments a “L’impost de successions és un impost injust i inhumà

        • En aquest aspecte en concret, és evident que sí, però a mi a nivell personal, si posam les coses damunt la balança, m’hauria estimat molt més que continués el pacte d’esquerres.
          El que dic és que si els partits d’aquí (de dretes i esquerres, a mi els altres m’importen poc), no tenen aquesta variable en compte, tendran un cert rebuig per part dels seus possibles votants.
          En això i en la sensació de fer de simples crosses dels altres partits, haurien de canviar la seva forma d’actuar, des del meu punt de vista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.