Celebrades les Vetlades d’Estiu a Sant Llorenç, Cala Millor i Son Carrió

Dins el cicle de Vetlades d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, el divendres 28 d’agost es va celebrar a la plaça de la Solidaritat de Sant Llorenç el Fi de Curs de l’escola d’estiu de teatre, d’Ivan Martín.
El diumenge 30 d’agost a les 20h la Banda de Música de Sant Llorenç amb el seu director Miquel Àngel Llull al front de la banda tocant el bombo van fer un cercavila pel Passeig Cristòfol Colon de Cala Millor.
La darrera vetlada d’estiu va ser el passat divendres a Son Carrió amb el concert de Christa Elmer Elmer & Band Idos , va ser una nit molt rockera i animada. L’associació de Joves Empaparrats van preparar menjar dolç i salat i pomada amb granissada de llimona per a alleugerir la calor. Grans i petits gaudiren de la vetlada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.