Celebrada a Cala Millor la Pamboliada Solidària organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Son Servera

El dissabte 29 de juliol, la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Son Servera que presideix, Xisca Mas, va organitzà la tradicional pamboliada solidària a favor de l´AECC. La plaça Eureka de Cala Millor acollí a més de 600 persones que acudiren al sopar solidari. A més del 6.000 € de les entrades, i de 340€ per la venda de ventalls, i 425 € fila zero. Hi va haver 240 donacions de petites i grans empreses de la zona, que mostraren la cara més solidària per a la causa. Durant la vetlada també es va dur a terme el ja tradicional sorteig de regals, i l’animació musical a càrrec de la Xaranga del Bar de Moe i l’orquestra Premium Band.
El batle de Son Servera, Jaume Servera va donar la benvinguda i les gràcies als assistents per participar a la Pamboliada Solidària a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Seguidament va passar la paraula a la presidenta de la Junta Local de Son Servera, Xisca Mas, la qual va agrair a l’Ajuntament la seva col·laboració, i l’assistència solidària de la gent de Son Servera, Cala Millor i comarca i a tots i totes les que varen fer possible el sopar. Van col·laborar un grup de voluntariat, a més d’empreses locals, brigada municipal i al restaurant Ses 3 forquetes. A més, va explicar com contribuir amb l’AECC, fent-se socis o donant la seva aportació a través de la web. A més va tenir una paraules d’agraïment per a la família de Joan Servera Morey, que va respectar la darrera voluntat del difunt i va demanar que en lloc de dur flors al tanatori, fessin donatius a l’AECC o a l’Hospital de Sant Joan de Deu.
Finalment, Xisca Mas va explicar que la Conselleria de Salut i Consum ha enviat cartes a les persones d’entre 50 i 69 anys del municipi per fer-se la prova de detecció de sang oculta en femta al Centre de Salut de Son Servera.
Tancà el torn d’intervencions la presidenta comarcal de l’AECC, Aina Mercadal, la qual va explicar les actuacions que du a terme l’associació i va agrair als assistents la seva col·laboració, i els donatius que feren particulars, empreses, i a l’Ajuntament de Son Servera, la seva col·laboració.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.