Les Festes de Cala Murada arrenquen aquest dijous 3 d’agost amb quatre dies carregats de propostes per gaudir de l’estiu

Les Festes del nucli costaner de Cala Murada començaran aquest dijous 3 d’agost a les 18 h amb l’acte d’obertura que comptarà amb la Xaranga Octava Alta per donar pas, a les 19.15 h al torneig de tennis, seguit de l’espectacle en directe de Barbara Magic a les 21 h, la festa d’escuma a les 22.30 h i la música de Martini Boys a partir de les 00 h.
El divendres 4 d’agost, de 12 h a 15 h es podrà gaudir de la Ruta de la Tapa als establiments adherits a la iniciativa (Restaurant Vallbona, Bar Torrente, Cafeteria Holali i Can Perelló). A les 17.30 h començarà el capvespre d’Esports Col·lectius, amb jocs i activitats infantils i castell inflable. Tot seguit, a les 19.15 h, continuarà el Torneig de Tennis. A les 22.30 h, música en directe amb disc jòqueis.

Dissabte 5 d’agost, a les 10 h començarà el torneig de penals-platja i futbol platja infantil, a les 12 h serà el torn del torneig de penals-platja adults, que continuarà a les 16 h. També a les 16 h hi haurà jocs d’aigua a la platja i a les 18.30 h, pintura mural al parc infantil de devora el minigolf. La tercera sessió del torneig de tennis tendrà lloc a les 19.15 h. La jornada es tancarà amb una vetllada de Música en directe a partir de les 22.30 h amb New Noise, La canción del verano i DJ Notre.

Diumenge 6 d’agost arrencarà amb el torneig de petanca a les 9 h del de matí, seguida de la Diada de voleibol a la platja a partir de les 12 h. De 17 h a 19.30 h, exposició de cotxes de rally i sport. La Festa Holi començarà a les 18 h i es recomana que les persones que hi assisteixin vagin vestides de blanc. La final del torneig de tennis se celebrarà a les 19.15 h i a les 22 h tendrà lloc l’espectacle de cloenda de les festes.
Les Festes de Cala Murada compten amb l’organització de l’Associació de Propietaris i Veïns de Cala Murada i el patrocini de l’Ajuntament de Manacor.

Un pensament a “Les Festes de Cala Murada arrenquen aquest dijous 3 d’agost amb quatre dies carregats de propostes per gaudir de l’estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.