Què en trobau, vegetació o pilons de ciment i valles de fusta?

Potser se m’escapa qualque detall, però des del primer dia que vaig veure els pilons de ciment vaig pensar que era la pitjor invenció pel que fa al mobiliari urbà dels darrers 40 anys,  juntament amb les valles de fusta i els parcs “biosaludables”.

Per això m’agradaria saber l’opinió que en teniu, si hi trobau cap justificació a això que jo veig com un autèntic despropòsit, que no només és molt discutible estèticament, sinó que a la pràctica, des del meu punt de vista, és molt més brut, bo d’espanyar i poc pràctic.

Potser es podria adduir que la vegetació necessita un manteniment, però no crec que aquesta que es veu a la imatge, dugui més manteniment que el que costa reposar les valles i els pilons que es fan malbé. Perquè si els pilons i les valles duen més manteniment que la vegetació, això confirmaria que es posin perquè qualqú hi guanya i molts hi perdem.

Un pensament a “Què en trobau, vegetació o pilons de ciment i valles de fusta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.