Tornen les Nits de Jazz a la fresca a Son Servera

Un any més a la plaça de Sant Joan de Son Servera els severins vàren poder gaudir de la primera Nit de Jazz a la fresca dins el marc de les activitats de l’estiu cultural. Aquest encisador Cicle de Jazz a la Fresca de Son Servera continuarà els pròxims dijous 10 i 17 a les 22 h a la plaça de Sant Joan.
La primera Nit de Jazz de la temporada d’estiu va anar a càrrec de “Maria Antònia Gili Group” amb Maria Antònia Gili, trompeta i fiscorn; Carles Medina, saxo tenor; Toni Mora, piano, i Joan Garcias, contrabaix, varen fer gaudir el públic d’aquesta experiència ludicomusical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.