Rescat a Cala Millor dels ocupants d’una embarcació siniestrada

Comunicat.
Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç volem donar l’enhorabona a l’equip de salvament i socorrisme de Cala Millor, a la Policia Local i a Protecció Civil per la seva ràpida actuació i rescat dels ocupants de l’embarcació sinistrada.
Ahir capvespre el servei de salvament i socorrisme de Cala Millor va rebre l’avís del 112 informant que un veler enfront de Torre 2 tenia problemes a causa d’una via d’aigua en el casc. Dos socorristes es van desplaçar fins a l’embarcació, i van procedir a traslladar als seus ocupants fins a terra.
L’equip de socorrisme i la Policia Local van brindar assistència i van traslladar els objectes recuperats i l’embarcació auxiliar fins a les dependències policials de Sa Coma. Ara s’espera que un remolcador posi a flotació el vaixell i el traslladi a un port per a la seva reparació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.