La Banda de Música de Manacor va tocar a la XX edició de La Mucada de Sineu 2023

Ahir dilluns 7 d’agost, la Banda de Música de Manacor va tocar Sor Tomasseta a la XX edició de La Mucada de Sineu acompanyat el pregoner amb la melodia i sumant-se a la festa que fa tot el poble. La seva 20a edició convertida en tota una tradició, una ironia per a una festa que té com a argument fer sarcasme de les festes tradicionals i dels seus actes protocol·laris.
Tot el poble es vestí de rosa per rebre els protagonistes, el Much i la Muca, interpretats aquest any per Biel Alomar “Passola” i Àgueda Marcè “Milona”, els guanyadors entre tres parelles aspirants, de les «eleccions» celebrades al juliol, es posaren per primera vegada les caretes.
Segons la presidenta de la Muchal Funbdation, Aina Galmés “Serení” han seguit un camí que els ha permès veure molts de canvis ja que aquesta celebració va començar amb un dinar de germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.