Nous èxits de KamBrass Quintet a Anglaterra i Alemanya

El passat mes de juliol, el quintet de vent metall KamBrass Quintet (format per la felanitxera Maria Servera) va ser guardonat amb el 2n premi en el reconegut concurs Philip Jones International Ensemble Competition, a Birmingham (Anglaterra). Un dels concursos per a intruments de vent metall més reconeguts d’Europa, on els participants havien de superar una fase de preselecció seguida de 3 fases eliminatòries davant d’un jurat format per músics reconeguts del món del metall. A més, passat el guardó, KamBrass va continuar la seva gira d’estiu debutant a Londres el passat 17 de juliol. I dies després, el 21 de juliol, actuaren també per primer cop a Alemanya, en el marc del reconegut festival Hohenloher Kultursommer. Dintre d’aquesta gira aniran a llocs com Catalunya, Asturies, Cantabria, Suissa i també Mallorca.
El pròxim 16 d’agost a les 20h actuaran al Castell de Bellver, oferint el seu espectacle Bach to Origins. La reserva d’entrades a través de la plataforma ticketib.co

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.