El magnífic concert de pel·lícula de la Banda de Música de Sant Llorenç va enganxar al nombrós públic assistent

La Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar va oferir el passat dia 9 d’agost un veritable concert de pel·lícula. L’acte, emmarcat dins la setmana de les Festes Patronals va enganxar el nombrós públic assistent.
El concert,que girava entorn a grans bandes sonores de pel·lícules fou presentat i conduït de manera magistral per Joan Carles Palos membre de l’Associació Balear d’amics de les bandes sonores (ABABS)qui situava les bandes sonores dins un eix històric i cronològic, i contava petites anècdotes de cada una d’elles.
El concert començà de manera espectacular amb la plaça de l’Ajuntament a les fosques i només il·luminat el balcó de l’Ajuntament on el trompetista Vicenç San Cristóbal feu la introducció de la gran obra El padrino de Nino Rota.
Després d’aquest fantàstic inici el concert continuà amb Amarcord també de Nino Rota i amb Andreu Llull com a trompetista solista.
Però això només era un petit tast del que seria el concert ja després varen donar pas a Moon River de Henry Mancini i I feel pretty, tema destacat de West Side Story, amb Mireia Mestre com a soprano solista.
Tot seguit viatjàrem al món de Pirates del Carib.
Continuaren amb dues obres fantàstiques La llista de Schindler de John Williams i Gabriel’s Oboe de La Missió amb Marga Navarro com a violí solista i Maria Assumpció Janer com a arpa destacada.
Acabaren el concert, com no podia ser d’altra maneram amb un final de pel·lícula amb The Avengers d’Alan Silvestri, Indiana Jones de John Williams i Star Wars Saga també de John William.
El concert dirigit per Miquel Àngel Llull fou tot un èxit i sens dubte el públic assistent va poder gaudir d’una vetllada de cinema i com va dir el presentador Joan Carles Palos amb una banda de cinema. Enhorabona a tots els músics director i presentador, pel magnífic concert de Festes de Sant Llorenç 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.