Enhorabona, Campiones! Sou referents i heu fet història. Ajuntament de Son Servera

Felicitació de l’Ajuntament de Son Servera.
Avui les valentes dones de la Selecció Espanyola de futbol han assolit la gran fita de proclamar-se Campiones del Mundial Femení de Futbol de 2023 que ha organitzat de manera conjunta Austràlia i Nova Zelanda.
La selecció Espanyola de futbol femení acosegueix el primer títol de la seva història en una històrica final davant d’Anglaterra al Olympic Stadium de Sidney amb un gol d’Olga Carmona.
Després de molts d’anys i moltes generacions de lluita rere la representació femenina d’aquest esport. Tanta d’esforç i patiment han donat el seu fruit amb aquesta generació de campiones formades per: Cata Coll, Olga Carmona, Laia Codina, Irene Paredes, Ona Batlle, Jenni Hermoso, Teresa Abelleira, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo,Alba Redondo, Milsa, Salón, Ivana Andrés, Irene Guerrero, Esther González, Putellas, Oihane Hernández, Eva Navarro, María Pérez, Rocío Gálvez, Zornoza y Athenea.
Des de l’Ajuntament de Son Servera donam l’enhorabona a aquesta selecció espanyola de futbol femení.
Destacam aquestes declaracions de la mallorquina Cata Coll a Teledeporte.
“Pienso en mi familia, amigos…Ha sido un año muy duro y al final todo llega y tiene su recompensa. Ha sido un partido de muchas emociones. Muy contenta. Hemos levantado un país. Esto va por las que abrieron el camino y van a venir después”Pienso en mi familia, amigos…Ha sido un año muy duro y al final todo llega y tiene su recompensa. Ha sido un partido de muchas emociones. Muy contenta. Hemos levantado un país. Esto va por las que abrieron el camino y van a venir después”
Cata Coll, portera del Barcelona i Campiona del Món de futbol femení 2023.

Un pensament a “Enhorabona, Campiones! Sou referents i heu fet història. Ajuntament de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.