L´Ajuntament de Manacor condemna la pressumpta agressió sexual denunciada per una dona el passat dissabte a S’Illot

L’Ajuntament de Manacor condemna la pressumpta agressió sexual denunciada per part d’una dona la matinada del diumenge a s’Illot en el marc de les festes.
L’Ajuntament de Manacor rebutja enèrgicament qualsevol tipus de violència sexual i contra les dones i està a disposició de la investigació policial. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i l’equip de govern segueixen de prop i amb preocupació tota la informació sobre el cas. 
Les agressions sexuals són un atemptat contra els drets fonamentals de les persones, a més d’un delicte, un greu problema social i polític i una forma més de violència masclista. 
L’Ajuntament de Manacor posa a disposició de la persona agredida tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació, el màxim suport i solidaritat amb la dona i el seu entorn, a més del respecte per a preservar els seus drets i la seva intimitat. L’Ajuntament de Manacor manifesta el compromís de seguir fent feina per aconseguir un municipi lliure d’agressions sexistes, en què les dones puguin decidir lliurement sobre les relacions que mantenen i la seva sexualitat. 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.