L’Espectacular castell de focs artificials tancà unes participatives Festes de S’Illot 2023

La passada setmana card.cat es va fer ressò del inici de les Festes de S’Illot 2023. La participació a tots els actes del S’Illot manacorí i llorencí a estat enguany multitudinari.
El passeig Neptú. Rotonda Rosa dels Vents, la gran actuació enguany del grup La Década Prodigiosa del que forma part la comarina Virginia Bordal, feren cantar i ballar a bona part dels presentes. Al final del concert baixaren de l’escenari per fer un bis, i ballaren i cantaren amb el nombrós públic assistent.
Enguany a més d’altres actes, les festes comptaren també amb els DJ Sanera, Marc Jara, Simonet i Âcaros del Sol. El ball de bot també hi va ser present amb el grup Es Jai de sa Barrequeta.
La gimcana prehistòrica el Talaiot de Na Pol va fer viure els nins i nines participants un viatge en família a l´època talaiòtica.
El pont del riuetet es va celebrar la VI Trobada dels gegants, Angelina Trebolina, Jaume Belluguins i Salvador Galmés es trobaran amb els gegants de Manacor, en Vicenç, na Catalina, en Domingo i en Picarolet feren un ball plegats acompanyats de la Xerabanda que va sorprendre els nombrosos turistes que han passat aquestes festes a S’Illot.
El gran castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Jordà SL, i que paguen conjuntament els ajuntaments de Manacor i S’Illot tancà unes participatives Festes de S’Illot 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.