La FIFA castiga amb 3 mesos a l’ombra les accions de l’encara president de la RFEF

Au idò, al carrer com a mínim durant tres mesos. Durant aquesta setmana el paper dels clubs i de primera ha estat penosa, llevat de l’Osasuna i el Getafe i de qualque jugador, la resta han estat silencis que, ara que la FIFA ha suspès per un període inicial de 90 dies a aquest impresentable, han posat de relleu el seu poc tacte i la seva poca dedència.

Les excuses de que això era una cacera política ara ja no tendran cap sentit, perquè que jo sàpiga la FIFA no ha estat històricament un estament modèlic en molts d’aspectes, però ells, com molta de gent a Europa, saben que hi ha uns límits que no es poden tolerar. No es pot anar tan passat de voltes quan vas de representant d’una entitat, per petita que sigui.

Faria bé en Rubiales, com a mínim durant aquests tres mesos d’ingressar a una clínica de desintoxicació, i els que li han anat darrera i l’han defensat, d’avergonyir-se de les seves paraules.

Notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.