El CEIP Sant Miquel de Son Carrió disposarà d’un nou menjador

Els alumnes del CEIP Sant Miquel iniciaran el curs 2023/2024 amb un espai adequat destinat a menjador escolar. La infraestructura ha estat instal·lada aquesta passada setmana a l’estació de Son Carrió.

Fins ara els nins i nines del CEIP Sant Miquel havien de traslladar-se al poliesportiu semicobert, un espai que no comptava amb les condicions adequades, especialment en dies de climatologia desfavorable.
En els propers dies l’Ajuntament realitzarà un tancament de seguretat que s’ha dissenyat en previsió de l’imminent trasllat de totes les aules en motiu de l’inici de la reforma integral del centre educatiu, unes obres molt esperades per tota la comunitat educativa.
Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç volem agrair a la Conselleria d’Educacio i a l’IBISEC la rapidesa en què han atès la nostra petició i han realitzat la instal·lació abans de l’inici del nou curs escolar.
El batle de Sant Llorenç, Jaume Soler: “Per a l’equip de govern l’educació és una prioritat”. Soler també ha volgut agrair totes les facilitats que tant l’IBISEC com la Conselleria d’Educació han oferit per dur a terme aquest projecte i ha remarcat que era una prioritat per l’equip de govern poder aconseguir que els nins i nines del centre educatiu de Son Carrió tenguessin un espai adequat com a menjador escolar.

Un pensament a “El CEIP Sant Miquel de Son Carrió disposarà d’un nou menjador

  1. Que és millor que el poliesportiu no ho pos en dubte, però qualificar un espai prefabricat d’adequat per fer de menjador és ser molt optimista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.