Celebrat el Concert fi de temporada de la Banda de Música de Son Servera dirigit pel director convidat Antoni Peris-Muñoz

L’Actual director de la Banda de Música de Son Servera, Joan Antoni Ballester, va néixer el 5 de gener de l’any 1984 a Llucmajor. Als 5 anys va convèncer als seus pares perquè l’apuntessin a classes de música, al poble hi havia dues escoles de música i els pares es decantaren per l’Escola de la Banda de Música, de-seguida va tenir clar quina seria la seva professió, la música.
Va continuar els seus estudis superiors de música i cursos de direcció i l’any 2011, Joan Antoni Ballester, va ser seleccionat i es va fer càrrec de la Banda de Música Local de Son Servera, i de llavors ençà dirigeix la banda serverina amb èxit.
Des de fa uns anys en Joan Antoni, cedeix la batuta de la banda serverina a directors convidats per aportar noves experiències als músics de la banda. El passat diumenge dia 10 de setembre la banda va celebrar el Concert de Fi de temporada 2023, amb el director convidat Antoni Peris-Muñoz, nascut a Catarroja, València. Músic que el 1988, va iniciar els seus estudis de trompeta a la Societat Unió Musical de Catarroja, continuant posteriorment al Conservatori José Manuel Izquierdo, sota la tutela del mestre Jorge Gorris Asensió. Va obtenir el premi extraordinari de final de grau professional del Conservatori en trompeta i música de cambra. Va rebre beques de la Generalitat Valenciana el 2017 i 2019 per participar al Curs de Direcció de la Berklee of Music. Va coincidir amb el director de la banda serverina Joan Antoni Ballester, a diferents cursets d’especialització i direcció de bandes, i aquest 2023 ha estat el director convidat del concert de Fi de temporada de la Banda de Música de Son Servera.
Acabat el concert vaig tenir ocasió de felicitar al director de la banda severina Joan Antoni, i vaig demanar-li com havia vist el concert.
“Sempre és difícil per a la banda fer un concert nou, a aquest concert ja hi havia peces que la banda havia tocat el concert d’estiu com: Libertadores, La fiesta de Luis, Musical Apolo, això no era nou per a la banda. Les obres Hetsid de José Suñer i Petra, la ciudad perdida de Azael Tormo varen ser propostes del director convidat. Actualment la banda té un bon moment sona molt bé, i això és un orgull per jo i em fa ganes mostrar-ho i que ho vegi la gent de Son Servera . Els directors que he duit els dos darrers anys són amics, en el cas d’enguany amb Antoni Peris-Muñoz, hem estudiat plegats, hem compartit cursos i hem fet coses a altres llocs. Quan penses fer coses d’aquests penses amb els amics , ja que són gent molt propera i saps que la banda gaudirà de fer el concert i anar a sopar amb ell i compartit experiències, ja que ens poden aportar coses a la banda. El més bo és que els músics poden compartir una manera de fer música diferent. M’agrada que els músics puguin veure que una peça que han fet amb jo, pot tenir una altre manera de sonar dirigida per un altre persona. Aquest projecte té l’avantatge que els músics aprenen a adaptar-se, i estic content avui ha sortit un bon concert”.
Enhorabona el director Joan Antoni, el director convidat Antoni Peris-Muñoz i a tots els músics de la banda pel bon concert de fi de temporada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.