L’Ajuntament de Manacor presenta la XXVIII Fira de Teatre, la X Temporada de la Banda de Música de Manacor, la IX temporada de la Simfònica de les Illes Balears i molt més

Amb el hall ple a vessar, l’Auditori de Manacor va acollir el passat dissabte 9 de setembre a les 12 del migdida la presentació de la nova temporada teatral i musical que arrenca cada tardor i que ja s’ha convertit en cita marcada en vermell a l’agenda no només per als manacorins sinó també per a gent d’arreu de l’illa.
La Banda de Música de Manacor va ser l’encarregada d’encetar l’acte, i tocaren El Bolero de Carmelo de Ferrer Ferrar i la Corrida de Toros de Mario Burki.
Seguidament l’actriu Bàrbara Nicolau, va exercir de mestra de cerimònies. Les persones assistents van poder gaudir d’un tast d’un dels espectacles teatrals que formen part de la XXVIII Fira de Teatre de Manacor, Midsummer, interpretada per Carme González i Daniele Fregapane.
El batle de Manacor, Miquel Oliver, va convidar tothom a assistir al Teatre i a l’Auditori de Manacor, remarcant la diversitat d’espectacles i de formats que integren la programació cultural que es va presentar. Oliver va defensar Manacor com a pol d’atracció entorn a la cultura, alhora que va reivindicar la cultura de base existent al municipi.
I en nom de la comunitat teatral va convidar al nombrós públic present a participar d’aquesta temporada a gaudir d’aquest univers particular que són el Teatre i l’Auditori de Manacor. A més va afegir: Convid a la gent d’arreu de l’illa a venir a Manacor a empaparse de tot això. Deixem que l’art i la cultura ens uneixin i ens i inspirin en aquest viatge que són el teatre i la música.
A l’acte també hi van intervir el director general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Pedro Vidal; i la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Antònia Roca Bellifante. També hi era present el director de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Pablo Mielgo, entre altres representants públics.
La Fira de Teatre de Manacor arriba enguany a la XXVIII edició amb 25 espectacles programats, 17 dels quals són produccions de Mallorca i 8 de fora. A la X Temporada de la Banda de Música de Manacor hi ha 7 concerts programats, mentre que a la IX Temporada de la Simfònica de les Illes Balears hi ha 8 concerts programats. Així mateix, al programa que es va donar a conèixer aquest passat dissabte també hi figuren altres espectacles no inclosos a la Fira.
El Teatre de Manacor va arribar a les 315 funcions la temporada 2022-23. Durant aquesta temporada també hi ha previstes 95 funcions de la Mostra de Teatre Escolar de Manacor, a més de 30 funcions de grups de teatre per a majors de 18 anys no professionals però amb direcció professional.
La Banda de Música de Manacor i el seu director Eduardo Bernabeu, van tancar l’acte de presentació a la terrassa de l’auditori i tocaren El Bequetero de Gustavo Pascual, i Amparito Roca de Jaume Teixedor, amb una divertidia correografia i desfilada que aplaudiren el nombrós públic present.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.