Fotos de la tradicional paella de Festes de Santa Maria de sa Coma 2023 de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer

El dissabte dia 12 de setembre de 2023 l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma va organitzar la tradicional paella de festes, enguany, assistiren al dinar 120 socis i sòcies. Els cuiners professionals ja jubilats i socis del club, Francisco Gómez i Antonio Acosta van ser els encarregats de cuinar dues grans paelles, i comptaren amb l’ajuda del soci i pinxe Gabriel Alcover. L’Ajuntament va col·laborar amb el dolç i el vi, al dinar a més dels regidors de sa Coma, Emilia Díaz-Asensió, i Miguel Dominguez, hi assistiren el regidor de Turisme, Juan Mestre, i la regidora de Benestar Social, Catalina Ferrer.
El finalitzar el dinar els regidors van dirigir unes paraules als assistents i el president de la l’associació, Santiago Sevillano, va demanar el soci de més edat, l’amo en Sebastià Pascual “de sa Coma”, que digués una paraules a tots els presents al dinar.
L’amo Sebastià Pascual, el 8 de setembre de 1955 juntament amb la seva família i procedents de la possessió de na Comta de Manacor, es farien càrrec de la possessió de Sa Coma, el matrimoni tenien 9 fills, en Sebastià era el major i tenia aleshores vint-i-sis anys. Dos anys després es va casar amb una al·lota manacorina Catalina Martí, tingueren dos fills, i fa dos anys va morir la seva dona. L’ amo en Sebastià ha vist urbanitzar sa Coma i convertir-se amb l’important nucli turístic que dóna feina avui en dia a moltes famílies. Després d’unes emotives paraules va felicitar a tots els socis i autoritats, cuiners, junta directiva, i va dir que era motiu de satisfecció poder celebrar tots plegats el dinar i les Festes de Santa Maria de sa Coma.
Enhorabona el president de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer, Santiago Sevillano, a tots els components de la junta directiva, i als voluntaris que col·laboren amb l’associació al llarg de l’any i fan possible la seva continuïtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.