Les Festes de Santa Maria de sa Coma continuaren amb jocs de taula, cinema i Sopar a la fresca amb karaoke

Les Festes de Santa Maria de sa Coma continuaren molt animades el dijous per alumnes a partit de 6è de primaria el Cetre Jove hi va haver jocs de taula i cinema.
El Sopar a la fresca del divendres, va tenir un canvi d’ubicació en previsió de possibles pluges i es va celebrar al patí del Poliesportiu CEIP Punta de n’Amer. Hi va haver gent major que no es va entera del canvi i acudí a la plaça de l’església i es quedaren sense la festa. A les 20.00h comença el karaoke amenitzat pel DJ Lozano, i el bingo popular cantat per Biel Nicolau, i controlat pel president de l’Associació de Veïnats de sa Coma, Antoni Barragan, el qual abans de començar va demanar al públic assistent si estaven d’acord que un 10% del bingos anés destinat a l’Associació Contra el Càncer del terme que era present amb la venda de dolços. Actuaren de secretaries Cecilia Genovard, i la regidora Emília Díaz-Asensió. El públic es va divertir molt i els guanyadors sortiren ben contents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.