La Biblioteca de sa Coma inicià la quinzena temporada del Club de Lectura

El passat divendres 15 de setembre de 2023 la Biblioteca de sa Coma inicià la seva quinzena temporada del Club de Lectura d’adults.
Fa quinze anys decidiren posar en marxa aquesta activitat, gràcies a la iniciativa de la seva bibliotecaria, Antònia Brunet Riera, perquè a sa Coma tenien moltes ganes i il·lusió de tirar endavant aquest projecte, tot i que en aquell moment eren ben poquetes les biblioteques que en feien.
De la mà de n’Eulàlia Arlès com a conductora i moderadora de les tertúlies iniciaren el seu recorregut amb el llibre Assaig sobre la ceguesa i una dotzena de persones, a dia d’avui són gairebé cinquanta.
Al llarg d’aquests quinze anys s’ha procurat sempre llegir llibres molt diversos i en la mesura de les seves possibilitats donar a conèixer autors i obres no massa conegudes.
Cal destacar que per les seves tertúlies han passat autors de pes com Maria Antònia Oliver, Sebastià Alzamora, Guillem Frontera, Joan Pons Bover, Nadia Ghulam, Xavier Mas Craviotto o Maria Escalas entre d’altres.
També és important remarcar la feina conjunta que fan amb l’auditori de Sa Màniga, ja que sempre que és possible llegeixen les obres de teatre que es representen a l’auditori i després van a veurer-les i tenen l’oportunitat de poder parlar amb la companyia de teatre.
Enguany, com no podia ser d’altra manera, també s’han escollit unes lectures ben diferents entre elles, la primera fou la novel·la gràfica Rosalie Blum de l’escriptora francesa Camille Jourdy.
Durant aquests quinze anys n’Eulàlia ha estat sempre l’encarregada de presentar i conduir les tertúlies amb molt de gust i encert, i gran part de l’èxit d’aquesta activitat és sens cap mena de dubte mèrit seu, i de la bibliotecària Antònia Brunet, en la reserca dels llibres i preparació de la biblioteca, des card.cat la més cordial enhorabona a les dues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.