“Mens sana in corpore sano”

Bona gent, aconseguiu unes sabates i roba còmodes i sortiu de les quatre parets de ca vostra a passejar, caminar, córrer o fer bicicleta, com a mínim una hora cada dia. La velocitat té una importància relativa, el que de veritat importa és sortir i desconnectar, tant per salut física com sobretot per salut mental. No en feu cas dels mitjans que es dediquen a posar mal o cercar la confrontació, feu cas dels que conviden a la reflexió i el raonament lògic intern.

 

Sempre en trobareu que us criticaran i que trobaran bony o pua, però aquests mateixos són el que només saben criticar als altres a causa de la seva baixa autoestima. Aquests es converteixen en professionals de les excuses i la mentida, i al final la seva salut tant física com mental, ho paga. Al principi us trobareu una mica fora de les converses del que va dir aquell que cridava tant per la televisió o insultava per la ràdio i exclosos de certs entorns, però amb el temps ho agraireu.

 

“Mens sana in corpore sano”. Que passeu un bon dia🙂.

2 pensaments a ““Mens sana in corpore sano”

    • No, com a mínim que jo sàpiga 😂, però si que es ver que he sentit criticar “què s’ha pensat aquest ara?!” a gent que en un moment donat han decidit sortir a caminar o fer una volta en bicicleta cada dia per fer salut. També s’ha de dir que, tot i ser un pensament que entre la gent jove va a menys, encara hi ha gent que pensa que una persona que no “va bona” és perquè passa fam i al contrari.
      En qualsevol cas, el que diguin de mi en aquest aspecte, poc m’importa 😁.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.