Bon concert a Cala Bona de les Festes del Turista de les Bandes de Música de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar

El dissabte dia 23 de setembre a les 20.30h donava inici el moll de Cala Bona el concert de les Festes del Turista 2023 de les Bandes de Música de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar.La primera banda a actuar va ser la Banda de Música de Son Servera, el seu director Joan Antoni Ballester, va escollir el repertori següent : Sanganxa, Hetsid, Coldplay, Duo Dinamico selecció, i Uptown funk.
Enguany, el bon temps va acompanyar el concert i ha diferència d’altres anys no va fer vent, el tècnics de so Raul i Miquel feren bona feina en el maneig de la megafonia.
Pel que fa al director de la Banda de Música de Sant Llorenç, Miquel Àngel Llull, era el seu segon concert a Cala Bona, ja que l’any passat es va estrenar com a director de la banda, i va escollir el repertori següent: Gallito, El padrino, Indiana Jones, Meet the Beatles i Abba Gold.
El Concert de les Festes del Turiste de Cala Bona és sempre un concert molt especial on tots els components de les dues bandes i directors s’impliquen de valent, i sembla un Festival competitiu que és d’agrair.
Enhorabona, als músics i directors per l’especial concert d’enguany. Cal dir que una bona part del públic major present cantava fluixet les cançons del Duo Dinamico amb la banda serverina, i pel que respecte a la banda llorencina, les cançons de la selecció d’Abba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.