El director José R. Pascual Vilaplana dirigirà les bandes de música de Manacor, Felanitx, i el quintet de metall RiuDolç Brass a l’Auditori de Manacor

José Rafael Pascual Vilaplana, és un dels millors directors i compositors de l’Estat, i el proper 12 d’octubre a les 18:30 h. a l’Auditori de Manacor, dirigirà les bandes de música de Manacor i Felanitx per oferir un repertori del propi compositor amb la col·laboració del quintet de metall RiuDolç Brass.
Els directors de les bandes de Manacor i Felanitx, Eduardo Bernabéu i Víctor Ferragut, ens informaren que la idea d’aquest concert és motivar als músics de les dues bandes, ampliar repertori original per a banda, conèixer gent del món de la música, compositors, directors, músics, i amb aquest encontre, heu aconseguiran. A més de les bandes han convidat el quintet de metall RiuDolç Brass, que tocaran l’obra “Hernandina” del compositor i director José Rafael Vilaplana.

Segons l’opinió del director Víctor Ferragut, “per a la Banda de Felanitx el fet de poder treballar amb un director de la talla de José Rafael Pascual Vilaplana és una motivació extraordinària per a tots els músics del nostre col·lectiu. A més, poder-ho de la mà de la Banda de Música de Manacor és tot un luxe, no només musical sinó també social, on de ben segur després d’aquesta experiència s’estrenyeran els llaços entre les dues formacions. Per part nostra, el repertori proposat per Pascual Vilaplana és un tot un repte que ens està ajudant a créixer musicalment. A més, poder-lo interpretar en una sala de les característiques de l’Auditori de Manacor està suposant un extra de motivació per a tots els nostres músics. Actualment José Rafael Pascual Vilaplana és un director de renom mundial, i un referent dins el món de les bandes de música d’arreu. Personalment en puc destacar la seva categoria i bon gust musical així com el seu tracte proper i afable amb tots els que el coneixem”.

Pel que respecta al director de la Banda de Música de Manacor, Eduardo Bernabeu, ens va informar que: ” Per preparar el concert, primer, cada banda farem les lectures per separat. Després farem un Stage a un hotel, un cap de setmana intensiu i treballaran per seccions individualment. Al matí, fusta, metall, percussió i després per la tarda tots plegats.
Durant la setmana del concert les dues bandes tenen previst fer assajos el dilluns i dimarts a Felanitx amb el director Vilaplana. El dimecres l’assaig pre-general a l’Auditori de Manacor. Dijous dia 12 al matí assaig general i a les 18:30h el concert.
És una sort per als components de les bandes poder fer aquest concert a Manacor amb José Ramon Pascual Vilaplana, considerat un dels millors directors a nivell nacional, guardonat amb un llarg llistat de premis i reconeixements. Actualment és el director titular de la Banda de Bilbao i cotitular de la Banda de Barcelona. Apart de la seva trajectòria com a director, a més és un compositor de reconegut prestigi. El repertori proposat per Pascual Vilaplana és un tot un repte que està ajudant a créixer musicalment a les bandes”.

Com han informat els directors de les bandes, actualment José Rafael Pascual Vilaplana és un director de renom mundial, i un referent dins el món de les bandes de música. Personalment els dos directors poden destacar la seva categoria i bon gust musical així com el seu tracte proper i afable amb tots els que el coneixen.

Els aficionats a la música i seguidors de les bandes de música de Felanitx i Manacor, sens dubte no és perdran aquest concert únic, que reunirà 95 músics el escenari amb un repertori del propi compositor i director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.