La Policia Local de Manacor localitza 17 bandes reductores de velocitat robades al camí de Ses Pedreres

La Policia Local de Manacor ha intervingut en un delicte de furt, concretament la sostracció de bandes reductores de velocitat , el que implica un delicte contra la seguretat viària. L’operació policial ha tengut lloc aquest dimarts, quan agents de la Policia Local de Manacor observaren com els dos trams de les bandes reductores instal·lades al camí de ses Pedreres havien estat furtades.
Després de realitzar les indagacions pertinents, els agents localitzaren els elements robats a l’interior d’un pati situat a un habitatge ubicat al mateix camí de ses Pedreres, a poc més d’un quilòmetre d’on havien estat instal·lats.

Davant les preguntes dels agents, el resident a aquest habitatge, va manifestar de manera voluntària haver estat ell mateix qui havia arrencat les bandes reductores de velocitat i que posteriorment les havia traslladat amb un vehicle a l’interior de la seva parcel·la.
Els agents, tot seguit, varen informar l’home de la seva presumpta participació en un il·lícit penal i de l’obligació de fer entrega dels elements sostrets.

Les bandes reductores de velocitat havien estat instal·lades la setmana passada per la Brigada de l’Ajuntament de Manacor al camí de ses Pedreres. En total, s’havien col·locat 17 bandes reductores de velocitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.