Festa d’inici de curs de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor

El dimecres 27 de setembre, la junta directiva de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, que presideix Bernardino de Arriba, organitzà un bon berenar pels socis i sòcies i presentà les activitats del nou curs 2022-2023.
Uns vuitanta socis i sòcies acudiren a la presentació de les activitats per a la propera temporada., que seran: els dimarts i dijous Tai Chi i Gimnàstica; els dimecres Memòria i Ball en línia; i els dimarts, divendres, dissabte, i diumenges, Bingo. El Bingo és una activitat de les més participatives i celebrades ja que segons els socis i sòcies els ajuda a concertar-se i activar la memòria.
La presentació dels nou curs i berenar acabà amb l’actuació de la sòcia i cantant, Margalida Gordiola, que des de fa anys col·labora animant les festes i reunions de l’associació de la Tercera Edat Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.