Fotos actuacions dels Al·lots de Llevant a les Festes del Turista de Cala Millor i a la Festa del Botifarró de Sant Joan

Aquest passat cap de setmana la Colla Castellera Al·lots de Llevant varen tenir actuació per partida doble: dissabte dia 30 de setembre varen actuar a Cala Millor amb motiu de les Festes del Turista on varen ésser molt aplaudits pels nombrosos turistes que assistien per primera vegada a una actuació castellera.
Abans de l’actuació, els castellers, familiars, i menuts posaren per la tradicional foto castellera familiar de les Festes del Turista de Cala Millor. És d’agrair el treball que fan els padrins, padrines, i familiars, amb els fills petits dels castellers i castelleres mentre els pares fan les actuacions.

El diumenge 1 d’octubre actuaren a Sant Joan amb motiu de la Festa del Botifarró. Les dues actuacions es varen resoldre amb castells de sis i pilars de quatre i amb una seqüència idèntica: pilars de salutació, tres de sis, tres de sis amb agulla, quatre de sis i pilars de comiat. Totes les construccions es varen resoldre sense problemes i algunes d’elles varen comptar amb debutants.

En definitiva, les dues actuacions acompanyades com sempre per l’especial i bona música dels Grallers dels Al·lots de Llevant, varen ser molt aplaudides i serviren per acabar de posar a punt estructures que a finals d’octubre haurien de pujar un pis i convertir-se en castells de set a la seva Diada, que serà dia 28 a la plaça de sa Bassa de Manacor.


En definitiva, les dues actuacions acompanyades com sempre per l’especial i bona música dels Grallers dels Al·lots de Llevant, varen ser molt aplaudides i serviren per acabar de posar a punt estructures que a finals d’octubre haurien de pujar un pis i convertir-se en castells de set a la seva Diada, que serà dia 28 a la plaça de sa Bassa de Manacor.


Fotos actuació Sant Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.