L’Ajuntament de Son Servera adhereix el Dia Internacional de la Gent Gran

Comunicat:
El passat diumenge dia 1 d’octubre l’Ajuntament de Son Servera es va adherir el Dia Internacional de la Gent Gran, i van declarar que aquesta commemoració creuen que és molt important insta a Governs, associacions, institucions i totes les persones a fer una reflexió sobre el repte d’involucrar-nos al desenvolupament d’una societat apta per a totes les edats i proposa vetllar per una vellesa digna i segura.
Per altra banda, la celebració del Dia de les Persones Majors representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la Gent Gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.
Des de l’ajuntament var donar les gràcies a totes les persones que han participat d’una manera o una altra a les activitats programades per celebrar el Dia de les Persones Majors al nostre municipi serveri com fou PEDALEDES CONTRA L’EDADISME i l’Exposició col·lectiva realitzada pels usuaris del Centre de dia de Son Servera titulada QUE QUANT ANYS TINC? I que des d’aquí animant a tothom a visitar aquesta meravellosa exposició que estarà fins dia 6 d’octubre al hall del teatre la Unió.
El Centre de dia de Son Servera es converteix en el primer centre de tots els participants. Des de l’ajuntament volem reconèixer la participació de les persones que van venir a les portes de l’ajuntament divendres passat per «remar junts» a l’acte PEDALADES CONTRA L’EDAMISME, ja que podem informar-vos que el centre de dia de Son Servera va quedar el primer de tots els centres participants pel que fa a km pedalejats amb bicicletes fora del centre de dia corresponent. Esteu i estam d’enhorabona. Moltes gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.