Animades Festes de Sant Miquel a Son Carrió i Ofici en honor del patró Sant Miquel

Animades i participatives Festes de Sant Miquel a Son Carrió. El passat divendres festivitat de Sant Miquel, els actes començaren amb la sortida dels Caparrots acompanyats per la Xerabanda per el replec dels nous Caparrots carrioners que s’estrenaren ballant pels carrers del poble fins a la plaça de l’església. El Delegat de Son Carrió, Miquel Font, els va fer entrega a tots els caparrots, d’un dibuix dels caparrots dissenyat per na Cati Forteza.
L’Ofici en honor a Sant Miquel, va ser concelebrat pel Rector Jaume Mercant i els Mossens Rafel Umbert i Don Tomàs.
Seguidament la Coral de Sant Llorenç, dirigida per Tomeu Ginard i el Cor de Pollença, dirigit per Juan Rosselló, oferiren el nombrós públic assistent un excel·lent concert a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Son Carrió i municipi.
Les dues corals acabaren el concert, cantant conjuntament el cànon “Dona nobis pacem” de Mozart. Acompanyades al piano per na Maria Francesca Danús.
Acabat el concert el director de la coral llorencina, Tomeu Ginard va remarcar la coincidència de la trobada entre la Coral de Sant Llorenç, on va néixer l’escriptor Mossèn Galmés, i la Coral de Pollença, terra d’en Costa i Llobera, actuant conjuntament a l’església de Son Carrió, dissenyada per Mossèn Alcover.

El dissabte a la plaça de l’Església i el carrer Major, el sopar a la fresca reuní a unes 350 persones que passaren una agradable vetlada en companyia de familiars i amics. Voluntàries de l’Associació Contra el Càncer, posaren el dolç amb pastissos casolans que els regalaren els veïnats per a poder recau-dar doblers per a l’associació. El sopar va ser tot un èxit, també aprofitaren per vendre paperetes del sorteig de Nadal i les acabaren totes, quedant més de la meitat de gent pendent de tornar a tenir-ne més. L’Associació va donar les gràcies a tot el poble de Son Carrió per ser-hi sempre. El delegat de Son Carrió, Miquel Font va agrair la col·laboració de totes les Associacions de Son Carrió que fan possible el sopar i les festes.
L’Animació musical va anar a càrrec del DJ Sanxo i els joves Empaparrats que acabaren la vetlada amb un Karaoke.

La XXVI edició de la caminada de Son Carrió al Castell de Sa Punta de n’Amer va tancar les Festes de Sant Miquel 2023.

Un pensament a “Animades Festes de Sant Miquel a Son Carrió i Ofici en honor del patró Sant Miquel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.