Presentat a s’Agrícola el llibre de Vicente Castro, La Luna, único testigo

Divendres dia 6 d’octubre, a les 20’00 hores va tenir lloc en la sala d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola, la presentació del nou llibre del escriptor Vicente Castro i Álvaro, titulat La Luna, único testigo, després de les novel·les, El secreto de la cuevona de los Remedios i El caso Lupo, novel·les que també foren presentades en el seu moment a S’Agrícola. Aquesta es la tercera obra d’intriga policial que publica l’autor.
Aquesta novel·la està inspirada en uns fets reals que varen succeir durant els anys 70 en la costa de llevant de Mallorca, concretament en la Punta d’Amer i Cala Millor. Era el començament del boom del turisme i un hoteler de gran prestigi va aparèixer mort a la mar. Una trama plena de misteri i intriga, i a la vegada apassionada i dinàmica en quant a la investigació policial per aclarir el fet.
El pròleg i la presentació del llibre va anar a càrrec del director i editor de la publicació digital Manacornoticias, Rafael Gabaldón, després va intervenir l’historiador Pere Castro que va llegir el text de la documentalista Pilar Morey Piña, que no va poder assistir a la presentació. Va finalitzar l’acte de intervencions l’autor del llibre Vicente Castro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.