Recordatori Concert de la Banda de Música de Manacor: Pascual Vilaplana dirigeix les bandes de Felanitx i Manacor

El pròxim dijous les bandes de música de Felanitx i Manacor s’uneixen per oferir el primer concert de temporada de la Banda de Música de Manacor a l’Auditori.Serà un concert on actuaran baix la batuta de José Rafael Pascual Vilaplana, actualment considerat un dels millors directors a nivell nacional. Ha rebut un llarg llistat de premis i reconeixements i és el director titular de la Banda de Bilbao i cotitular de la Banda de Barcelona. A part de la seva trajectòria com a director també és un compositor de reconegut prestigi. El conjunt d’uns 95 músics interpretarà un repertori seleccionat pel director, i a més, hi haurà la col·laboració del quintet de metall Riu Dolç Brass Ensemble.
Dia 12 d’octubre a l’Auditori de Manacor. Hora: 18:30h
Preu: 6€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.