Projecció audiovisual de Miquel Àngel Dora a S’Agrícola de Manacor

El proper dijous dia 19 d’octubre a les 20 hores el mestre, ecologista i fotògraf de natura Miquel Àngel Dora ens oferirà a s’Agrícola una projecció audiovisual titulada «NATURALS: persones i natura».

En Miquel àngel inicia el projecte NATURALS l’any 2011 amb l’objectiu d’incloure la presència humana en les seves fotografies d’entorns naturals de manera que cada paisatge i cada persona s’acoblassin en una imatge natural, indivisible, equilibrada, íntima… i amb una visió personal allunyada dels estereotips.

La projecció dels tres audiovisuals previstos va acompanyada dels comentaris de l’autor i permet establir un debat a l’entorn de les experiències viscudes per les persones protagonistes de les imatges i de l’autor, del paper de la natura en l’equilibri físic, mental, emocional i espiritual de les persones, així com comentar qualsevol qüestió tècnica relacionada amb l’obtenció i/o l’edició de les imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.