Cinema a l’Espai 36

Divendres, 13 d’octubre, a les 20h es projectarà la pel·lícula Las niñas, a l’Espai 36.

Las niñas és un pel·lícula espanyola de 2020, escrita i dirigida per Pilar Palomero. En els premis Goya 2021 va obtenir els guardons a millor pel·lícula, millor direcció novell, millor guió original i millor direcció de fotografia. ​

Any 1992. Cèlia, una niña d’onze anys, viu amb la seva mare i estudia en un col·legi de monges a Saragossa. Brisa, una nova companya arribada de Barcelona, l’empeny cap a una nova etapa a la seva vida: l’adolescència. En aquest viatge, a l’Espanya de l’Expo i de les Olimpíades del 92, Cèlia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

Recomanada a partir de 7 anys.

Per a més informació clicau aquí.

Gratuït

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.