De la premsa: El batle parla del torrent

El diari arabalears.cat, amb escrit de Sebastià Vanrell i sota el títol “El 60% de les cases en zona inundable de Sant Llorenç encara no s’han esbucat” mostra uns comentaris del batle Jaume Soler referits la situació de les obres del torrent.

arabalears.cat

 

(Imatge de l’article)

Un pensament a “De la premsa: El batle parla del torrent

  1. Pens lo comentat en altres entrades,del proyecte de la variant,molta feina i doblers van per protegir la rotonda i per jo no es de “recibo”. Hi ha coses mes importants i urgents a fer dins el poble…obrir pas a l’aigua entre el centre de salut i el pou vell,obrir pas a l’aigua que ve de l Xaragall a nivell del extrem més oriental del C/Son Soler, Estudiar l’embut del pont de Cas Gostins que fa que pasi mes aigua dins el poble que pel torrent…etc
    Crec que haurien d’estudiar el llibre Sa Torrentada i l,anterior Geografia del risc. No se que miren els polítics…no me conve dir el que pens dels que deicideixen damunt aquets temes
    “obrir pas a l’aigua entre el centre de salut i el pou vell,obrir pas a l’aigua que ve de l Xaragall a nivell del extrem més oriental del C/Son Soler,” Això me pareix relativament sencill,efectiu i que ho podrien fer els politics locals (no es critica,es una opció com ni deven haver d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.