MÀGIA El gran Cassanyes

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)

Dissabte, 14 d’octubre, a les 18 h
MÀGIA
El gran Cassanyes
Durada: 1 h
Entrada: 3 €

En aquest espectacle tot hi té cabuda: des de la màgia, el clown, el mentalisme o el stand-up. Una hora inoblidable de màgia on surts més feliç! I què celebram? Celebram els 10 anys sobre els escenaris del Gran Cassanyes.

Cassanyes ha recorregut Europa amb el seu personatge histriònic, portant la màgia a grans i petits. Cartes que volen, prediccions impossibles, missatges del més enllà i tot un recull dels millors i més al·lucinants jocs de màgia, conduïts a través d’un monòleg d’allò més divertit amb un final espectacular que tothom recordarà. Les rialles, les emocions, la màgia i aquella sensació d’haver vist un bon espectacle. A partir del recorregut personal del protagonista, l’espectador s’endinsarà en un món de somnis i fantasia que el deixarà del tot bocabadat. Una festa on tothom és benvingut. L’humor, la màgia i l’emoció conflueixen en aquesta nova proposta del Gran Cassanyes amb l’objectiu principal de celebrar plegats la meravella indiscutible que és sentir que tot és possible. Un espectacle per a tots els públics!

Premi Nacional de Màgia Còmica i Premi Internacional de Valongo

Compra d’entrades: https://ticketib.com/events/magia-el-gran-cassanyes?

—————————————————–

Exposició:
XALET
CATALINA JULVE
Guanyadora del XXXIV Certamen de Pintura de Son Carrió (2023)
Del 6 d’octubre de 2023 al 4 de gener de 2024

Enguany la participació al XXXIV Certamen de Pintura de Son Carrió ha estat nombrosa i de qualitat: s’hi han presentat 53 obres. Els membres del jurat han estat: Antoni Sansó (president), Guillem Llull (secretari), Isabel Font, Sebastià Pol i Tomeu Simonet.

El primer premi ha estat per a Catalina Julve amb l’obra “Sense títol”, que pertany a la sèrie “Cau la Torre de Babel”. Per aquest motiu, l’artista presenta ara una exposició individual a l’Auditori sa Màniga.

——————————————————————————————————–

Atenció al nou horari:

Horari d’atenció al públic:

De dimarts a divendres: de 10 a 14 h.

Diumenges, dilluns i festius: tancat

 

Horari de vista d’exposicions:

De dimarts a divendres: de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h.

Dissabtes, de 17 a 20 h.

Diumenges, dilluns i festius: tancat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.