Maria Antònia Gomila estrena l’Orgue del Convent de Manacor

Aquests mesos passats, l’Associació d’Amics de l’Orgue del Convent de Manacor ha représ els concerts, després de gairebé sis anys d’aturada tècnica. Han estat diversos els organistes convidats a estrenar l’orgue, i ara toca a una cantant de Manacor molt coneguda i estimada, Maria Antònia Gomila Gil.
Dia 21 a les 19.30, el Convent de Sant Vicenç Ferre acull aquest concert de 30 m. de durada. El programa no té pèrdua, perquè són els TOP HITS més estimats pel públic: Pie Jesu, Ave Maria, Ombra mai Fu, Lascia chio pianga… Tot un repertori molt apreciat pel públic, que coneix aquestes àries molt bé.
Maria Antònia Gomila ha cantat com a solista nombroses vegades, ha estat membre d’Ars Antiqua i es dedica a l’ensenyament del cant des de fa un bon grapat d’anys. Les seves col·laboracions en diversos esdeveniments són ben conegudes, i destaca d’ella la seva fluidesa natural per cantar en diversos estils, ja sigui peces de caràcter més clàssic (com les d’aquest concert) com cançons de música popular moderna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.