Presentació del llibre SOMTEMPS, del pollencí Miquel Àngel Albis

Comunicat: – Somtemps és un recull de relats il·lustrats pel mateix autor sobre el concepte temps en diferents dimensions. Miquel Àngel Albis convergeix de manera extraordinària les seves dues passions, l’escriptura i l´art plàstic. En la primera, domina amb una agilitat admirable els diàlegs, així com també la descripció, convertint la seva narrativa en una obra que convida al lector a fer les seves pròpies interpretacions en un viatge, el de la lectura, que no acaba mai.
El llibre serà presentat per Andreu Estarellas, professor llicenciat en Filologia hispànica i amic personal de l´autor. També intervindrà l´editora de Purpurina editorial, Marga Serrano. Després de la presentació, a les 20,30h es durà a terme la inauguració de l´exposició de l´autor i l·lustrador Miquel Àngel Albis, que exposa la seva darrera obra a Lluc Fluxà.
Somtemps inclou una sèrie de il·lustracions de l´autor que complementen el llibre, el qual es tracta d´una interessant recopilació de sis relats que exploren el concepte temps. Així com diu el pròleg, escrit per Aina Albis Fernández, “L´autor, mesclant el realisme i el surrealisme, ens submergeix en històries que reflexionen sobre la complexitat de la vida i la mort, la dinàmica de les relacions humanes i el present i futur de la societat”.
Miquel Àngel Albis (Pollença, 1967). Des de l’any 1984 una constant activitat plàstica. Professionalment es dedica a la docència, actualment a l´IES Josep Maria Llompart com a professor de batxillerat artístic. L´any 2004 inicia l´activitat literària i el 2020 publica la seva primera novel·la: Obra la porta. Ara presenta un recull de relats il·lustrats al voltant del concepte temps, en que convergeixen les dues passions: l´escriptura i l´art plàstic.
Divendres dia 20 d´octubre a les 19,30h a la galeria d´art Lluc Fluxà, de Palma–

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.