Ca n’Apol·lònia: gastronomia, cultura i patrimoni

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar impulsa una nova sèrie d’activitats anomenada ca n’Apol·lònia: gastronomia, cultura i patrimoni. Es tracta d’un conjunt d’actes que es duran a terme durant l’any al recinte de ca n’Apol·lònia a Son Carrió per tal de dinamitzar la cultura al poble de manera activa i interactiva.

Aquest nou projecte de l’Ajuntament obri horitzons a noves propostes per donar valor als joves emprenedors de l’illa. Es vol donar a conèixer i compartir diverses experiències dintre del món de la gastronomia, cultura i patrimoni reunits tots a ca n’Apol·lònia, com bé el seu nom indica.

El divendres 27 d’octubre, a les 20h, es durà a terme la primera de moltes activitats: Maridatge musical. Es tracta d’una xerrada del vi mallorquí a càrrec de Damià Rius, propietari de les Bodegues Son Pere Jaia de Campos. El jove emprenedor ens farà una petita explicació sobre la seva experiència en el món de l’enologia i com a impulsor de la seva pròpia empresa. També es realitzarà un tast dels seus vins amb l’acompanyament musical del guitarrista Damià Timoner.

Més endavant es donaran a conèixer més actes que formaran part d’aquest projecte dinamitzador a Son Carrió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.