El FC Barcelona fa triplet a l’East Mallorca Girls Cup en derrotar el Reial Madrid (U-16) i l’At. Madrid (U-14 I U-12)

Finals molt ajustades a totes les categories i penals decisius a la U-16. El FC Barcelona (U-16, U-14 i U-12) s’ha proclamat campió de la cinquena edició de l’East Mallorca Girls Cup, el torneig internacional de futbol base femení que s’ha disputat a la zona de Llevant de Mallorca des de el passat dia 12 fins el diumenge 15. Les finals d’U-12 i U-14 es van disputar amb total normalitat, però a la U-16 va aparèixer una forta pluja que no va impedir el desenvolupament del partit. A l’esmentada final U-16, després de l’1-1, els penals van decidir a favor de les blaugranes. Un total de 48 equips -xifra rècord del campionat femení fins ara- han pres part en aquesta edició. Conjunts nacionals i altres de Suècia, Finlàndia, Japó, Noruega, Polònia, Dinamarca, Alemanya i fins i tot un d’Austràlia, han participat en el possiblement millor torneig

FINAL U-14
At. Madrid 1 – FC Barcelona 3 (CAMPIÓ)

La final U-14 va repetir rivals i novament el FC Barcelona va aconseguir el trofeu. Les blaugrana es van avançar al marcador per mediació de Noa Benito, va ampliar la renda Maria Rius, va escurçar distàncies Lucía Gómez, i l’1-3 definitiu va ser obra de Charlota Dagny. Xoc tremendament anivellat que es va decantar del costat català.

QUADRE D’HONOR U-14
Equip campió: FC Barcelona
Equip subcampió: At. Madrid
La màximes golejadores de la categoria U-14 van ser Lovisa Lindell de l’IFK Lidingo i Maria Rius, del FC Barcelona, totes dues amb 11 gols.
El trofeu Fair Play va ser per a l’U.Learn F
La millor portera de la categoria U-14 va ser Carla Gutiérrez, de l’At. Madrid.
MVP d’U-14, Lucía Grau, del FC Barcelona

FINAL U-16
Reial Madrid 1 – FC Barcelona 1 (CAMPIÓ PER PENALTIS)
Màxima igualtat a la final U-16. El Reial Madrid es va avançar al marcador per mediació de María Valladolid al minut 10, però gairebé al final, al minut 40, va empatar la blaugrana Anna Quer. La loteria dels penals va servir per proclamar campió U-16 al F.C. Barcelona, que va esclatar de joia en constatar que, després dels èxits dels seus equips U-12 i U-14, elles també se sumaven al màxim trofeu.

QUADRE D’HONOR U-16
Equip campió: FC Barcelona
Equip subcampió: Reial Madrid
La màxima golejadora de la categoria U-16 va ser Naroa Lejarza (At. Club Bilbao, amb 5 gols).
El trofeu Fair Play va ser per al C.E. Artà
La millor portera de la categoria U-16 va ser Manuela Fernández, del Reial Madrid.
MVP d’U-16, Bea Pérez, del FC Barcelona

Les autoritats locals van procedir al lliurament de guardons.

EAST MALLORCA GIRLS CUP’2023
Departament de Comunicació i Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.