L’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma celebrà la Festa de les Verges amb una animada bunyolada

Ahir dissabte 21 d’octubre, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma celebrà la Festa de les Verges amb la tradicional bunyolada. Un estol de voluntàries i voluntaris s’animaren a fer els bunyols baix la batuta de la sòcia Jerònia, tota una experta bunyolera, començaren a pastar a les tres del capvespre i feren 1. 300 bunyols.
A les 19.00h començà la festa, a la bunyolada hi van assistir prop d’un centenar de socis i sòcies. Els bunyols anaren precedits de coca de trempó i una copa de vi dolç. No hi va haver serenates, però el president de l’associació, Santiago Sevillano, començà a cantar les tradicionals cançons de la festa de les Verges i altres, i tots els assistents s’hi afegiren a cantar.
En representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç assistiren a la bunyolada, la 1a Tinent de Batle i regidora de sa Coma, Emilia Díaz-Asensió, i el regidor de sa Coma, Miguel Domínguez.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.