Crònica: Cardassar-Serverense

El derbi d’Es Moleter, per al Cardassar (4-1)

Bon capvespre de diumenge el viscut a Sant Llorenç, on el Cardassar s’imposà amb un marcador abultat a l’equip del poble veí.
Es posaven malament les coses per als locals amb un gol serverí en el primer quart, però un insistent Cardassar ja havia capgirat el marcador abans del descans i s’enfilaren les casetes amb un 2-1.
La segona part va esser de control local, però amb un resultat tan curt els visitants podien posar les taules al marcador i no va esser fins que faltaven 5 minuts quan l’entrenador local va decidir donar entrada al jove llorencí Ll. Parto, que primer amb una característica gran jugada donà el gol pràcticament fet a Piti. Però encara faltava una gran jugada seva, on als serverins no els va quedar més remei que fer-li un penalt, que Piti va encertar per posar el definitiu 4-1 des dels 11 metres.

Breus:
Futbol femení i oficial a la gespa d’Es Moleter.
Club nou de voleibol a Sant Llorenç.
Es crea un altre club de pàdel a Sant llorenç.
Molts de Malalts a l’illa veïna a disputar l’October Trail.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.