Visita de la directora insular de Promoció Sociocultural del Consell, Sra. Hermosinda Isabel Mariño, a l’Associació de la Gent Gran de Cala Millor

El dimarts 24 d’octubre, la directora insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Sra. Hermosinda Isabel Mariño, va visitar l’Associació de Gent Gran de Cala Millor per explicar al seu president, Bernardino de Arriba, i a la resta de socis les novetats i propostes d’activitats per a gent gran que s’organitzaran des del Consell i a les quals es podran adherir en els propers mesos.
Una sèrie d’actuacions i d’iniciatives que el Consell posa a l’abast de les associacions per fomentar l’animació sociocultural, el desenvolupament comunitari i el temps lliure entre la gent gran, a fi d’evitar l’aïllament i gaudir d’un envelliment actiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.