Visita del president del Consell de Mallorca, Sr. Llorenç Galmés, el municipi serveri

El passat dijous 26 d’octubre el president del Consell de Mallorca, Sr. Lorenç Galmés, visità Son Servera i es va compromete a dut endavant tres projectes molt importants per al futur del municipi serveri.
El Consell de Mallorca es compromet a iniciar les obres la carretera de Son Sard (MA-4032), reconstruir el pont d’en Calet i reconvertir les dues mitges rotondes d’entrada al poble en una rotonda única per tal de reduir el trànsit rodat
Durant la visita el president del CIM va donar llum verda a les Obres de la carretera Capdepera-Costa dels Pins (MA-4032), durant les qual es preveu també rehabilitar el cantó del camí de Son Sard.
Un segon punt i no menys rellevant que ha reclamat el consistori al CIM ha estat la rehabilitació del pont d’en Calet, amb la feina sempre conjunta per part de les tres competències: Carreteres, Patrimoni i Ajuntament de Son Servera.
Un tercer punt que també ha demanat l’Ajuntament serverí als tècnics del CIM i al president Galmés ha estat la possibilitat de reconvertir les dues mitges rotondes que hi ha després del pont, i que donen entrada al poble i a Penyes Roges, en una sola rotonda, per així motivar que el trànsit rodat que entra i surt del municipi redueixi la velocitat.
La gran notícia que podem avançar d’aquesta reunió és que els tècnics del CIM han destacat que aquests tres punts que demana el Govern serverí són factibles, ja que no suposen una gran inversió i que encaminaran els seus esforços per dur-los a terme.
Les reunions a tres bandes (Carreteres, Patrimoni i Ajuntament) ja tenen data a les agendes de les tres competències i el CIM ja es posarà per feina amb les peticions del batle de Son Servera, Jaume Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.